GROEI EN VERNIEUWING BEGINT BIJ INSPIRATIE

GROEI EN VERNIEUWING BEGINT BIJ INSPIRATIE

Kansen liggen soms op terreinen die nog niet onontdekt zijn, dat vraagt om een vernieuwende blik. De economie gaat goed, dus er zijn volop mogelijkheden. Maar lukt het om ze te zien en ze te benutten? Ze zijn veelal niet te vinden in bestaande businessmodellen, met bestaande producten in bestaande markten. Nieuwe inzichten van iemand van buiten kunnen helpen groeikansen te grijpen.

INSPIRATOR

GrowProud Inspireert. Zo mocht Alfred Klunder als inspirator, moderator en mede-ontwerper bij verschillende bedrijven meewerken aan groei op basis van nieuwe businessmodellen.
Alexander Osterwalder, een expert op het gebied van businessmodellen, schreef dat een bedrijf een chief entrepeneur nodig heeft voor vernieuwingen. Als CEO is het moeilijk, zo niet onmogelijk, om business as usual te combineren met vernieuwingen. Iemand van buiten helpt u om onontdekte kansen te zien.
GrowProud kan die rol van chief entrepeneur tijdelijk op zich nemen. Zodat de vernieuwingen die nodig zijn voor groei gezien, ontwikkeld en ook daadwerkelijk doorgevoerd worden.

ONDERSTEUNING

Dat gebeurde bij bijvoorbeeld Selo uit Oldenzaal, leverancier van proces- en verpakkingssystemen voor de voedingsmiddelenindustrie. CEO Willibrord Woertman heeft ervaren dat KSI kan helpen bij het vinden van een nieuwe marktbenadering. “Alfred Klunder wist ons te inspireren door invulling te geven aan onze wens een betere balans te vinden tussen standaard en tailor made producten.” Samen is er een nieuwe marktbenadering uitgewerkt. “Nu ondersteunt Alfred ons om dit businessmodel te implementeren.”

GrowProud heeft ook andere bedrijven ondersteund om plannen uit te werken en door te voeren. Om zo de kansen voor groei, die er zeker liggen, beter te benutten.

 

 

Ing. Alfred Klunder Owner GrowProud

Alexander Osterwalder

Actief in de maakindustrie en behoefte aan inspiratie om te groeien?

Ik ga graag met u in gesprek!

Alfred Klunder
06 – 53 35 58 81
alfred.klunder@growproud.nl

Lees ook:

GrowProud was 4 juli in het RTL Z-programma How It’s Done!

GrowProud was 4 juli in het RTL Z-programma How It’s Done!

GrowProud en Meilink vertelden  op TV over de samenwerking Alfred Klunder vertelt wat GrowProud voor een bedrijf is, wat het belang is van Marketing en wat ze voor de maakindustrie betekenen. Peter Rikken vertelt de kijkers wat de samenwerking met GrowProud heeft...

GEÏNTEGREERDE MARKETING EN SALES AANPAK

GEÏNTEGREERDE MARKETING EN SALES AANPAK

Hoe het beste om te gaan met marketing en sales in deze tijd van crisis? Van onze klanten krijgen we de vraag, hoe ze het beste om kunnen gaan met marketing en sales in deze tijd.Download de gratis whitepaper over geïntegreerde markting en sales aanpak hier.  We geven...

Agent en marketing voor u laten werken

Agent en marketing voor u laten werken

Uw bedrijf exporteert. Op dit moment ondervindt u grote hinder van de reisbeperkingen die internationaal gelden. In dit artikel leest u wat te doen, juist nu!Een moeizame relatie met uw handelsagenten Een handelsagent vinden en aanstellen is een eerste horde die moet...

Imke te Selle partner van GrowProud

Imke te Selle partner van GrowProud

Graag stellen we Imke te Selle voor. Sinds 1 maart is Imke als partner marketing & communicatie aangesloten bij GrowProud. Samen met Imke kunnen we bedrijven in en rondom de maakindustrie met groeiambities nog beter ondersteunen in het marketing- &...

Kan je wat doen in tijden van crisis?

Kan je wat doen in tijden van crisis?

Als GrowProud hebben we getwijfeld of we in deze zware tijd wel berichten moeten plaatsen.Wie zit daar nu op te wachten, in een tijd van crisis die iedereen raakt en waarbij het land bijna tot stilstand komt.Wie zit daar nu op te wachten nu de ziekenhuizen vol liggen...

Joost Hakvoort partner van GrowProud

Joost Hakvoort partner van GrowProud

Per 1 januari heeft Joost Hakvoort zich als partner aangesloten bij GrowProud. Samen met Joost kunnen we bedrijven in -en rondom de maakindustrie op het gebied van mens en organisatie nog beter ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.   Joost Hakvoort...