ONDERNEMENDE PROJECTLEIDER (ONLINE) MARKETING

(Oost-Nederland)

Groei Marketing en Sales

GrowProud ondersteunt haar klanten op basis van marketingprojecten of als flexibele schil voor marketing en sales. We ondersteunen bij het verbeteren van naamsbekendheid, imago en vindbaarheid. We vliegen marketing en sales breed aan maar de primaire focus ligt op online marketing en lead generatie. We zijn een mix van oude rotten en innovatieve jongelingen en worden door onze klanten gewaardeerd omdat we aan een half woord voldoende hebben om innovatieve marketing te verzorgen.

GrowProud zet regelmatig de Groei Marketing en Sales gecombineerd in met Groei Verbeteren en met Groei Export. Binnen deze totaalaanpak wordt de strategische richting door GrowProud bepaald. Voor de doorvertaling naar websites, social media, brochures etc. werken we samen met diverse marketingbureaus.

Wij zoeken:

GrowProud groeit en we zijn daarom op zoek naar een fulltime ondernemende hands-on projectleider die de dienstgroep Groei Marketing en Sales mede gaat vormgeven.
We zoeken iemand die commercieel is ingesteld innovatief is en mee wil ondernemen met de support van de grondleggers van GrowProud.

Je zet de door GrowProud vastgestelde of samen met onze klanten bepaalde strategische richting om naar functionele marketing en doet dit samen met onze marketingpartners.

Je vindt het leuk om het coördinerende middelpunt te zijn tussen onze opdrachtgevers enerzijds en onze partners anderzijds, maar schuwt het niet om hands-on uitvoerende taken op je te nemen, zoals een mailing verzorgen of een social (snippet) bericht op te maken en te versturen.

Je initieert en pakt marketingprojecten volledig op, je omarmt het digitale platform en de moderne marketing en ziet het als je uitdaging om onze klanten daarbij te ondersteunen de juiste stappen te maken om de naamsbekendheid te vergroten en leads te genereren.

Je kunt goed (sprint)plannen maken, budget- en deadlines bewaken.

Dankzij jouw ervaring en gemaakte digitale meters in het vak, ben je in staat om inhoudelijk mee te denken, valkuilen te ontwijken, efficiënt te werken en daar waar uitbesteding te omslachtig is zelf de meest gangbare werkzaamheden uit te voeren. Je kunt meerdere dingen tegelijk doen, zonder dat je de dingen half doet.

Wij vragen:

  • Een afgeronde relevante HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Marketing;
  • Iemand die zich vastbijt in digitale trajecten en deze continue wil verbeteren;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in online projectmanagement;
  • Gevoel en affiniteit met (technische) websites en applicaties;
  • Kennis van de gehele online marketingmix en heldere visie hoe deze in te zetten;
  • Ondernemend, commercieel inzicht, creativiteit, analytisch inzicht en een pragmatische instelling;
  • Passie voor de Nederlandse maakindustrie.
  • Je voelt je thuis in een no-nonsense omgeving, je werkt gestructureerd, weet prioriteiten te stellen en hebt een collegiale en flexibele instelling.

Wij bieden:

Een mooie kans om te ondernemen met een basiszekerheid binnen een organisatie die de maakindustrie breed ondersteund; Volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;

Een leuk team en netwerk van professionals waarvan je deel uitmaakt.

Jouw kwaliteiten op een rij

Ondernemend, commercieel, regelaar, budget bewaker, communicatief sterk, slagvaardig, goed in taal, gevoel voor vormgeving, hands-on, kennis en ervaring van online marketing, doorzetter, houdt overzicht, je kan goed luisteren, wil continue leren, teamspirit.

Onze kernwaarden

  • Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.
  • We gaan partnerships aan met klanten en leveranciers en gaan voor langdurige relaties die wederzijds in elkaar investeren.
  • We zijn integer en doen wat we beloven.
  • We gaan voor een goede winst met trotse medewerkers en zorgzaamheid voor onze planeet.
  • We passen onze kennis op een pragmatische manier toe.
  • We zijn zowel intern als extern altijd op zoek naar beter.

Onze omgangsvormen worden getypeerd als informeel, korte communicatielijnen, nuchter, direct, open en wederzijds respect.

Locatie:

Nederland is ons werkterrein, veel van onze klanten zijn gevestigd in het oosten van het land.

Toe aan deze uitdaging?

Stuur dan voor 15 januari jouw cv met motivatie naar: alfred.klunder@beta.growproud.nl. Of bel, mijn telefoon nummer is 06-53355881.


Wellicht ben jij binnenkort de medeondernemer van GrowProud.

Alfred Klunder

Neem contact op

11 + 8 =