Imke te Selle partner van GrowProud

Graag stellen we Imke te Selle voor. Sinds 1 maart is Imke als partner marketing & communicatie aangesloten bij GrowProud. Samen met Imke kunnen we bedrijven in en rondom de maakindustrie met groeiambities nog beter ondersteunen in het marketing- & salestraject.

Over Imke

Imke heeft haar sporen meer dan verdiend in zowel externe als interne communicatie. Meer dan zes jaar helpt ze bedrijven om zichzelf op een gestructureerde, kenmerkende manier op de kaart te zetten. Ze vindt het zonde dat maakbedrijven relatief onbekend zijn en brengt daar graag verandering in. Imke zorgt ervoor dat de onderscheidende propositie uitgedragen wordt.

“Ondernemers, investeer in je eigen bekendheid! Ik wil bedrijven helpen zichzelf te laten zien en wil ervoor zorgen dat successen niet onder tafel blijven liggen. Het is prachtig wat jullie maken en dat mag en moet iedereen weten, vooral als je wilt groeien! Elk bedrijf kan groeien door te focussen op datgene wat hen uniek maakt. Wat dat precies is, ontdekken we samen. Samen, dat wil ik echt benadrukken. Elk traject is anders, maar de nauwe samenwerking tussen het projectteam en mij is altijd hetzelfde. Met enthousiasme, nieuwsgierigheid en veel plezier ga ik met management, klanten en medewerkers in gesprek om de strategische positionering en profilering te bepalen en in de organisatie te laten landen.
Hoe je het onderscheidende verhaal van je bedrijf communiceert, verschilt per doelgroep. Een potentiële werknemer heeft bijvoorbeeld andere informatie nodig dan een potentiële klant. Belangrijk is om te vertellen waarom je onderneemt en niet alleen hoe en wat je doet. Online en offline, intern en extern, met echte verhalen, foto’s en video’s. Dat is authentiek, blijft hangen en triggert mensen. En dat wil je als bedrijf!

Imke te Selle en GrowProud

GrowProud ondersteunt bedrijven in en rondom de maakindustrie bij het realiseren van de ambitie en bij het realiseren van groei. We geloven in een holistische benadering. Alles moet kloppen om succesvol te zijn. De strategische positionering en een strategisch plan is de basis, ook voor de marketing. Marketing is onontbeerlijk om je onderscheidend in de markt te zetten en de gewenste groei in te zetten. We ervaren de aanpak van Imke op het gebied van de strategische profilering en marketing als een feest der herkenning, we spreken dezelfde taal en hebben dezelfde drive om de maakindustrie beter in de markt te zetten. We zijn dan ook blij dat we Imke als partner van GrowProud kunnen verwelkomen! We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten nu nog beter kunnen ondersteunen.

Actief in de maakindustrie en behoefte aan inspiratie om te groeien?

Ik ga graag met u in gesprek!

Alfred Klunder
06 – 53 35 58 81
alfred.klunder@growproud.nl

Lees ook:

GrowProud was 4 juli in het RTL Z-programma How It’s Done!

GrowProud was 4 juli in het RTL Z-programma How It’s Done!

GrowProud en Meilink vertelden  op TV over de samenwerking Alfred Klunder vertelt wat GrowProud voor een bedrijf is, wat het belang is van Marketing en wat ze voor de maakindustrie betekenen. Peter Rikken vertelt de kijkers wat de samenwerking met GrowProud heeft...

GEÏNTEGREERDE MARKETING EN SALES AANPAK

GEÏNTEGREERDE MARKETING EN SALES AANPAK

Hoe het beste om te gaan met marketing en sales in deze tijd van crisis? Van onze klanten krijgen we de vraag, hoe ze het beste om kunnen gaan met marketing en sales in deze tijd.Download de gratis whitepaper over geïntegreerde markting en sales aanpak hier.  We geven...

Agent en marketing voor u laten werken

Agent en marketing voor u laten werken

Uw bedrijf exporteert. Op dit moment ondervindt u grote hinder van de reisbeperkingen die internationaal gelden. In dit artikel leest u wat te doen, juist nu!Een moeizame relatie met uw handelsagenten Een handelsagent vinden en aanstellen is een eerste horde die moet...

Kan je wat doen in tijden van crisis?

Kan je wat doen in tijden van crisis?

Als GrowProud hebben we getwijfeld of we in deze zware tijd wel berichten moeten plaatsen.Wie zit daar nu op te wachten, in een tijd van crisis die iedereen raakt en waarbij het land bijna tot stilstand komt.Wie zit daar nu op te wachten nu de ziekenhuizen vol liggen...

Joost Hakvoort partner van GrowProud

Joost Hakvoort partner van GrowProud

Per 1 januari heeft Joost Hakvoort zich als partner aangesloten bij GrowProud. Samen met Joost kunnen we bedrijven in -en rondom de maakindustrie op het gebied van mens en organisatie nog beter ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.   Joost Hakvoort...

EXPORT MACHINEBOUWERS VOOR DE VOEDINGSMIDDELENBRANCHE

EXPORT MACHINEBOUWERS VOOR DE VOEDINGSMIDDELENBRANCHE

Het CBS heeft eind 2019 bekend gemaakt dat als het gaat om de toegevoegde waarde van exportproducten Nederland het meest verdient aan machines en machineonderdelen. De toegevoegde waarde door de export van machines, zoals chipmachines en machines voor de...