Imke te Selle partner van GrowProud

Graag stellen we Imke te Selle voor. Sinds 1 maart is Imke als partner marketing & communicatie aangesloten bij GrowProud. Samen met Imke kunnen we bedrijven in en rondom de maakindustrie met groeiambities nog beter ondersteunen in het marketing- & salestraject.

Over Imke

Imke heeft haar sporen meer dan verdiend in zowel externe als interne communicatie. Meer dan zes jaar helpt ze bedrijven om zichzelf op een gestructureerde, kenmerkende manier op de kaart te zetten. Ze vindt het zonde dat maakbedrijven relatief onbekend zijn en brengt daar graag verandering in. Imke zorgt ervoor dat de onderscheidende propositie uitgedragen wordt.

“Ondernemers, investeer in je eigen bekendheid! Ik wil bedrijven helpen zichzelf te laten zien en wil ervoor zorgen dat successen niet onder tafel blijven liggen. Het is prachtig wat jullie maken en dat mag en moet iedereen weten, vooral als je wilt groeien! Elk bedrijf kan groeien door te focussen op datgene wat hen uniek maakt. Wat dat precies is, ontdekken we samen. Samen, dat wil ik echt benadrukken. Elk traject is anders, maar de nauwe samenwerking tussen het projectteam en mij is altijd hetzelfde. Met enthousiasme, nieuwsgierigheid en veel plezier ga ik met management, klanten en medewerkers in gesprek om de strategische positionering en profilering te bepalen en in de organisatie te laten landen.
Hoe je het onderscheidende verhaal van je bedrijf communiceert, verschilt per doelgroep. Een potentiële werknemer heeft bijvoorbeeld andere informatie nodig dan een potentiële klant. Belangrijk is om te vertellen waarom je onderneemt en niet alleen hoe en wat je doet. Online en offline, intern en extern, met echte verhalen, foto’s en video’s. Dat is authentiek, blijft hangen en triggert mensen. En dat wil je als bedrijf!

Imke te Selle en GrowProud

GrowProud ondersteunt bedrijven in en rondom de maakindustrie bij het realiseren van de ambitie en bij het realiseren van groei. We geloven in een holistische benadering. Alles moet kloppen om succesvol te zijn. De strategische positionering en een strategisch plan is de basis, ook voor de marketing. Marketing is onontbeerlijk om je onderscheidend in de markt te zetten en de gewenste groei in te zetten. We ervaren de aanpak van Imke op het gebied van de strategische profilering en marketing als een feest der herkenning, we spreken dezelfde taal en hebben dezelfde drive om de maakindustrie beter in de markt te zetten. We zijn dan ook blij dat we Imke als partner van GrowProud kunnen verwelkomen! We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten nu nog beter kunnen ondersteunen.

Contact

033-2340022
info@growproud.nl


Ontvang als eerste onze blogs en updates in uw mailbox. Afmelden kan op ieder gewenst moment.

Actief in de maakindustrie en behoefte aan inspiratie om te groeien?

Ik ga graag met u in gesprek!

Alfred Klunder
06 – 53 35 58 81
alfred.klunder@growproud.nl

Lees ook:

Intensieve begeleiding bij groeiproblemen

Intensieve begeleiding bij groeiproblemen

Een mooi maakbedrijf dat de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie als haar doelgroep heeft kende groeiproblemen. GrowProud is toen betrokken geraakt als partner om de belemmeringen op te lossen, zodat het bedrijf weer kon gaan groeien. Een totaalaanpak bleek nodig....

Excellente Uitvoering Scan

Excellente Uitvoering Scan

Je kunt een heel goed team hebben, een duidelijke ambitie en voldoende financiële middelen. Maar als je die ambitie niet weet te vertalen in uitvoering, dan laat je als maakbedrijf heel veel liggen. Om organisaties te helpen heeft GrowProud de excellente uitvoering...

Groei Totaal Plan voor de maakindustrie

Groei Totaal Plan voor de maakindustrie

Aan ambities vaak geen gebrek bij de ondernemers die we spreken, maar het lukt vaak niet om ze te realiseren. Hiervoor worden uiteenlopende redenen genoemd, de meest genoemde reden is dat ze niet loskomen uit de waan van de dag. Die ondernemers heeft GrowProud de...

Naar betekenisvol werk in betekenisvolle organisaties

Naar betekenisvol werk in betekenisvolle organisaties

Van ‘lock-down’ naar ‘open-up’ : Gaat dit voor een versnelling zorgen naar meer zelfsturing en betekenisvol werk? Corona heeft er voor gezorgd dat we het afgelopen jaar veel thuis hebben gewerkt. Met een groter beroep op zelfsturing en eigenaarschap. Bij veel...

Cash Flow Verbeter Scan

Cash Flow Verbeter Scan

Bij een relatie van GrowProud uit de maakindustrie hebben we de Cash Flow Verbeter Scan toegepast. Met enige scepsis van onze klant zijn we gestart met een inventarisatie. Vastgesteld werd dat het bedrijf een grillig omzetverloop had door het projectmatige karakter...

Klant aan het woord: Wireless Value

Klant aan het woord: Wireless Value

Bij Wireless Value draait alles om draadloos meten. Wireless Value ontwikkelt, produceert en verkoopt producten waarmee meetwaarden van sensoren draadloos kunnen worden overgestuurd naar plaatsen waar verdere bewerking en bewaking kan plaatsvinden. Voor elk werkgebied...