Groei sales en marketing

 

Flexibele schil voor moderne marketing en sales met inhoud ten behoeve van naamsbekendheid, vindbaarheid en meer kwalitatieve aanvragen.

“Alfred Klunder had aan een half woord voldoende en hebben ons op de kaart gezet we zijn in één jaar tijd met minimaal 20% in omzet gestegen”
– Dennis Grolleman CEO DGS en Keizers Metaal

Sales en marketing

Door de ontwikkelingen van het internet zijn sales en marketing enorm veranderd. Iemand die een product wil kopen kijkt bij bekende leveranciers of zoekt online.

Het gaat om naamsbekendheid en vindbaarheid om nieuwe aanvragen te krijgen.

Ofwel om branding, SEO en leadgeneratie.

GrowProud is de flexibele schil voor marketing en sales. We ondersteunen u bij het verbeteren van naamsbekendheid, imago en vindbaarheid. Uiteindelijk leidt dat tot aanvragen of leads. Dit doen we bijvoorbeeld met online marketing.

GrowProud zet regelmatig de groei sales en marketing in, gecombineerd met de Groei totaalaanpak en met Groei export/internationaal ondernemen. Uw producten en onderscheidende vermogen ofwel uw unieke waardepropositie zijn daarbij het vertrekpunt.

Employer branding

Hoe haalt u goede medewerkers binnen als de arbeidsmarkt krap is? Hoe krijgt u de voorkeurspositie bij potentiële medewerkers? Dat kan met Employer Branding

Waarin onderscheidt GrowProud zich?

We werken met mensen met branchekennis. Daardoor zijn we in staat goede content te maken. Een half woord is voor ons al voldoende om u te helpen.

We helpen bedrijven die:

  • Omzet willen verhogen
  • Naamsbekendheid willen vergroten
  • Vindbaarheid willen verbeteren
  • Meer kwalitatieve aanvragen/ leads willen genereren
  • Effectiviteit van sales willen verhogen
  • Een nieuw product willen lanceren

Zie ook groei verbeteren, groei export/internationaal ondernemen, groei totaalaanpak