Willibrord Woertman

Willibrord Woertman

CEO Selo in Oldenzaal - Selo uit Oldenzaal is leverancier van proces- en verpakkingssystemen voor de voedingsmiddelenindustrie.

www.selo.nl

“Alfred Klunder wist ons te inspireren door invulling te geven aan onze wens een betere balans te vinden tussen standaard en tailor made producten.” Samen is er een nieuwe marktbenadering uitgewerkt. “Nu ondersteunt Alfred ons om dit businessmodel te implementeren.”

Henk Weijman

Henk Weijman - Managing Director - Sanovo Technology Netherlands B.V.

www.sanovogroup.com

“Joost is een gedreven professional die zich met passie inzet voor zijn klanten en meedenkt met de behoeften van het bedrijf.”

Lex Kloppenburg

Lex Kloppenburg

Hoofd Verkoop / Head of Sales Tolsma Tanks - Tolsma Tanks is een innovatief bedrijf dat in de afgelopen 20 jaar een betrouwbare en solide reputatie heeft opgebouwd in het ontwikkelen, produceren en leveren van kwalitatief hoogwaardige opslagtanks voor brandstoffen en AdBlue

www.tolsmatanks.nl

“GrowProud heeft Tolsma ondersteund bij het in kaart brengen van de meest aantrekkelijke landen. Na het advies heeft GrowProud met onze input de vervolgstap gezet en potentiële zakenpartners en klanten in kaart gebracht. De lokale ondersteuning bij o.a. het bezoeken van de partners en klanten daarna zijn doorslaggevend geweest. We hebben nu concreet zicht op een grote order in een land waar we zelfstandig moeilijk voet aan de grond hadden gekregen.”

Sales Director

Sales Director - Nedap

www.nedap.com

“Joost heeft mij, gedurende een langer persoonlijk ontwikkel traject binnen Nedap, zeer professioneel begeleid. We hebben samen korte en lange termijn doelen opgesteld en daar kritisch naar toe gewerkt. Het was erg prettig samenwerken in een open setting met ruimte voor feedback.”

Dennis Grolleman

Dennis Grolleman

Directeur Eigenaar Keizers Metaal Haaksbergen - Keizers Metaal is gespecialiseerd in 3D buislaseren, plaatlaseren en kanten, en in framebouw

www.keizersmetaal.nl

“Nadat ik Keizers Metaal had overgenomen en het intern op orde had was het tijd om te groeien. Ik wilde de markt vertellen wat Keizers Metaal kan en waarin we ons onderscheiden. Alfred Klunder weet dat dit niet een kwestie is van een nieuwe site inrichten. Samen hebben we de waarde propositie bepaald. Dit was de basis voor de doorvertaling naar een nieuwe huisstijl, website, brochure en presentatie. Alles in de stijl die past bij Keizers Metaal. Via een campagne met o.a. een mailing en social media acties zijn bestaande en potentiële klanten op de hoogte gebracht.

Alfred had aan een half woord voldoende waardoor GrowProud ons volledig kon ontzorgen. De methode van GrowProud slaat aan, de eerste drie maanden is de omzet met 5% gestegen, en na een jaar zijn we op 20% groei uitgekomen

Peter Harmens

Peter Harmens

Managing Director / Partner RBK Group Deventer - De RBK Goup is een adviesbureau voor de voedingsmiddelenindustrie. De RBK Group ontwerpt en automatiseert voedingsmiddelen bedrijven.

www.rbk.nl

“Alfred Klunder heeft ons geholpen onze sales strategie te herzien. Hierbij heeft hij zijn ruime kennis en ervaring in de internationale sales ingezet om tot een scherp gedefinieerde sales strategie te komen.
Alfred is enthousiast, meedenkend en kritisch. Dit maakt het tot een zeer prettige samenwerking.”

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze blogs en updates in uw mailbox.
Afmelden kan op ieder gewenst moment.


  STRATEGIE

  • Vernieuwende en verbeterde businessmodellen
  • Salesstrategie: welke producten naar welke landen exporteren?
  • Salesplannen per product-marktcombinatie (PMC)
  • Exportanalyse en -plan

  PROCESSEN

  • Verhoogde voorspelbaarheid door inzicht in pipeline
  • Analyse en verbetering conversiegraad
  • Lancering nieuw product
  • Verbetering processen en borging middels nieuw CRM-systeem
  • Verbetering offerteproces en implementatie offertegenerator
  • Verkoopmateriaal digitaal maken, overal en altijd beschikbaar

  MENS EN ORGANISATIE

  • Analyse en verbetering agentennetwerk
  • Salesorganisatie en ontwikkeling van skills

  ICT/TOOLS

  • Cockpit voor het inzichtelijk maken van onder andere de pipeline
  • Cockpit met conversiegraad op diverse doorsnedes
  • CRM voor workflow en ondersteuning en borging salesprocessen
  • Implementatie offertegenerator
  • Verkoopmateriaal digitaal maken, overal en altijd beschikbaar