Welkom bij ons
5-jarig jubileum!
 

Wanneer: Donderdag 13 juni
Waar: Twentse Bierbrouwerij Hengelo

Wie jarig is, trakteert  

In vijf jaar van een paar pioniers naar een team van 14 professionals is een prachtige mijlpaal. Dat vieren wij graag met iedereen die samen met ons deze weg is gegaan. Natuurlijk als gewaardeerde klant die ons de ruimte gaf in uiteenlopende projecten. Maar ook als ambassadeur van onze aanpak of als betrokken vaste relatie die daar met zijn of haar specialisatie aan bij heeft gedragen. Alle reden om te trakteren op een mooi evenement. En zoals je van GrowProud verwachten kan, hebben wij daar een inhoudelijk programma voor ontwikkeld.  

Een bruisende middag

Om recht te doen aan de rijke schakering van themas aangaande groei, gaat het een bruisende middag worden in de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo. Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom en vanaf 15.00 uur bieden wij een kenniscarrousel aan van 4 bondige kennissessies. Daar kun je in drie ronden de 3 onderwerpen van jouw keuze uit kiezen. Dit ronden wij in twee uur af, waarna een korte terugblik volgt én een inspirerende presentatie van de veelgevraagde gastspreker Arjen Banach. De middag sluiten wij af met een feestelijke borrel met hapjes. Wie niet het hele programma kan of wil volgen is na de kennissessies om 17.00 uur welkom om aan te sluiten. Omgekeerd is het ook mogelijk om alleen tot en met de kennissessies aanwezig te zijn. Er zijn dus 2 inloopmomenten: om 14.30 uur en om 17.00 uur. 

Vier korte kennissessies 

Uit het palet kernthema’s voor de maakindustrie hebben wij vier relevante onderwerpen gekozen. Deze worden drie keer gepresenteerd, zodat je opeenvolgend drie verschillende sessies kunt volgen. Dit vindt plaats van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Hoe word je de regisseur van je processen en supply chain
Groei door flow en het verkorten van de doorlooptijd.
Door Theo Wienholts  

Digitalisering met financiële controle
Groei door efficiënte processen en inzicht
Door Jorrit Kuiper en Peter Nales 

Groei door duurzame meerwaarde
Onderscheid door een sterke waardeketen
Door Nico Mensing  

Do’s en Don’ts van structurele groei
Een holistische kijk op groei
Door Alfred Klunder en Joost Hakvoort

Extra optie: Extended Reality voor de maakindustrie
Case Connec2: Extended Reality (XR) als verkooptool, voor design reviews en trainingsdoeleinden.
Deze optie wordt ook tijdens het feestelijke gedeelte aangeboden.

Gastpreker: Organisatiefuturoloog Arjen Banach 

Theo Wienholts

Nico Mensing

Jorrit Kuiper

Alfred Klunder

Peter Nales

Joost Hakvoort

Arjen Banach

Inspirerend werkgeverschap, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid 

Voor elke organisatie geldt: je moet het met elkaar doen, samen kom je verder. Maar wát als blijvend personeelstekort van samenwerken een struikelblok maakt? Als spreker en expert op het gebied van organisatiecultuur biedt Arjen Banach een aanstekelijke kijk op inspirerend werkgeverschap en concrete aanpak van abstracte thema’s als werkgeluk en inzetbaarheid. Laat je inspireren op onderhoudende wijze met prikkelende inzichten. Wij gaan er in elk geval graag voor zitten. 

Tijdstip en locatie 

Tijdstip en locatie 

Inloop 14.30 uur 

Start programma 15.00 uur 

Kennissessies 15.00 – 17.00 uur 

Terugblik en gastspreker vanaf 17.00 uur 

Optioneel inloopmoment 17.00 uur 

Borrel met hapjes 18:00

Twentse Bierbrouwerij, Haaksbergerstraat 51, Hengelo (Twente) 

Extended Reality voor de maakindustrie en toelichting GrowProud Case Connec2

Naast de 4 kennissessie bieden we als extra mogelijkheid om de verbluffende mogelijkheden van de extended/virtual reality oplossing van Connec2 te ervaren.
In de maakindustrie zijn er talrijke mogelijkheden om VR via hun Extended Reality (XR) platform in te zetten als verkooptool, voor design reviews en trainingsdoeleinden.

Mark Pigge CEO van Connec2 legt daarnaast in hun eigen unieke XR/VR toepassing uit hoe GrowProud Connec2 heeft ondersteund met hun groeiplan.

Vink bij de inschrijving de optie aan en je gaat het zelf ervaren!

Wij kijken uit naar een bruisende middag samen

Het afgelopen seminar Digitalisering met Financiële Controle in de Twentse Bierbrouwerij liet zo’n betrokken en onderling open sfeer zien, dat wij nu al met plezier vooruitkijken naar het 5-jarig jubileum met alle relaties, partners en belangstellenden. Graag tot ziens op 13 juni! 

Schrijf je direct in 

Het belooft een drukbezocht evenement te worden, dus schrijf je alvast in om met ons het feestelijk jubileum te vieren. In de aanloop naar 13 juni kunnen wij je dan ook op de hoogte houden van het laatste nieuws en de tijdstippen van de kennissessies waar je je voor ingeschreven hebt. In het onderstaande formulier kan je in volgorde van voorkeur jouw drie keuzes opgeven.   

Maak je keuze uit: 

Hoe word je de regisseur van je processen en supply chain

Digitalisering met financiële controle

Groei door duurzame meerwaarde

Do’s en Don’ts van structurele groei

Extra optie: Extended Reality voor de maakindustrie (deze optie wordt ook tijdens het feestelijke gedeelte ook aangeboden)