Hete hangijzers voor maakbedrijven

Actuele thema’s in de maakindustrie

De BHAG, oftewel de ‘Big Hairy Audacious Goal’ van GrowProud is bij te dragen aan een florerende maakindustrie in Nederland. Dat kan alleen als je oog hebt voor de hete hangijzers in de markt. Meer nog, als je ook de juiste expertise in huis hebt zodat maakbedrijven over de waan van de dag heen geholpen worden met grotere thema’s, complexe kwesties die steeds vaker speldenprikken uitdelen in de dagelijkse operatie. Lees meer over de kernthema’s in de blogs van onze specialisten.

Blogs van onze specialisten

Als je veel over de vloer komt, dan hoor je nog eens wat. De reden dat wij als GrowProud over de werkvloer komen is altijd dat er kwesties spelen in het spanningsveld tussen de interne organisatie en de markt, oftewel de externe omgeving. In ieder traject zijn er altijd waardevolle leerpunten. En waarom zou je die alleen voor jezelf houden? Wat wij zien bij klanten, van bekende valkuilen tot nieuwe inzichten, dat zetten wij graag uiteen in praktijkgerichte blogs.

Vorm je eigen beeld

Een beetje ondernemer vormt graag zijn eigen mening. Alleen is dat soms lastig als het een onderwerp betreft waar je geen helder beeld bij hebt. Employer Branding? Industrie 4.0? Marktontwikkeling of Digitalisering? Het zijn de thema’s van deze tijd. We helpen je graag een beeld te vormen. Wil je echt het naadje van de kous weten, dan zijn we een telefoontje verwijderd. Dan heb je snel genoeg een beeld bij GrowProud.

Kernthema’s van de maakindustrie

Personeelstekort

Industrie 4.0

Digitalisering

Gericht groeien