Seminar Digitalisering met Financiële Controle

Live: 21 maart 2024
Twentse Bierbrouwerij Hengelo

Evenwichtig op weg naar Industrie 4.0

De maakindustrie in Nederland staat voor een grote opgave met de implementatie van Industrie 4.0 oftewel Smart Industry. Verdere digitalisering is een onmisbare basis voor de toekomst, maar vormt bij veel maakbedrijven vandaag al een glazen plafond voor effectiviteit en gezond resultaat. Vanaf dit uitgangspunt nemen de sprekers Peter Nales en Jorrit Kuiper je mee in het Roadmap Seminar Digitalisering met Financiële controle. De eerste stap is simpelweg het seminar op 21 maart bijwonen.

Controle in stappen

Het seminar is bedoeld voor maakbedrijven die al de eerste stappen hebben gezet. Wat dan vaak blijkt is dat processen en systemen zo verweven zijn met keuzes in het verleden, dat het een geen enkelvoudige implementatie is maar een groeiproces. Hoe houd je controle bij zoiets ongrijpbaars als digitale transformatie? Welke factoren moet je, op straffe van afbreukrisico, meenemen in de aanpak? Vanuit jarenlange praktijkervaring bespreken Peter Nales en Jorrit Kuiper waar het allemaal mee begint en wat steeds centraal moet staan. Maar dan wel in afgebakende stappen in een Roadmap voor succesvolle digitalisering.

Wat kan je verwachten?

Het Roadmap Seminar biedt maximale waarde met een bondige, interactieve en inhoudelijke opzet. De inhoud is gericht op ervaringsdeskundige deelnemers zoals directeur/eigenaren, IT-managers, financial controllers en proceskundigen in MKB-maakbedrijven. Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom en vanaf 15.30 uur gaan wij aan de slag. In twee uur tijd pellen de presentators de Roadmap af in stappen en toetsen zij dit aan de praktijk van de deelnemers. Na afloop is er ruime gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. De Twentse Bierbrouwerij, waar de middag plaatsvindt, biedt daar uitstekende sfeer en catering voor.

Over de sprekers

Peter Nales (links) stond aan de wieg van het succes van 247TailorSteel en Jorrit Kuiper (rechts) ondersteunt internationaal opererende bedrijven op directieniveau met Business Control en BI. Verwacht geen wollige bedrijfspresentaties, maar herkenbare praktijksituaties. En een waardevolle middag waar je absoluut wijzer van wordt!

Tijdstip en locatie

Dit seminar is inmiddels vol

21 maart ‘24

Inloop 15.00 uur

Start programma 15.30 uur

Borrel ca. 17.30 uur

Twentse Bierbrouwerij,
Haaksbergerstraat 51,
Hengelo Overijssel

Schrijf je direct in

Meld je toch aan voor een alternatief
Bij voldoende gegadigden, gaan wij voor een extra editie.
Soms pakt iets succesvoller uit dan je verwacht had. Dat is natuurlijk mooi. Maar om aan de behoefte te beantwoorden, kijken wij graag naar de mogelijkheid van een extra editie op een later tijdstip. Deelname aan het geheel verzorgde seminar is kosteloos.

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte