Expertise brengt beweging

Van Denken naar Doen

Je wil verbeteren, veranderen en groeien met je bedrijf. Maar waar te beginnen, wat te doen en wat vooral te laten? Helder denken over strategische keuzes is lastig als alle aandacht door de waan van de dag wordt opgeslokt. Veel van onze klanten zijn doeners, gepokt en gemazeld in de praktijk, met sterke focus op het product en de klant. Precies dat zit in de weg om de nodige beweging buiten de gebaande paden te realiseren. Met een totaalaanpak helpen wij je doelgericht aan visie, focus en verankering. Van Denken naar Doen, dat is wat wij doen.

Drie pijlers van groei

Gericht groeien vergt een gerichte aanpak. Dat is iets anders dan ad hoc projecten voor de wensen en eisen van de grootste of nieuwste klant optuigen. Vaak is dit de motor van groei bij bedrijven in de maakindustrie, maar de keerzijde is dat het leidt tot een reactieve organisatie zonder duidelijke richting. De regie weer in handen nemen door middel van een totaalaanpak staat bij GrowProud geschraagd op drie pijlers: Strategie, Organisatieontwikkeling en Implementatie & Borging.

Specialisatie in vitale disciplines

Als je zelf niet de vereiste kennis in huis hebt, wil je natuurlijk werken met een partij die dat wél heeft. Die weet waar je het over hebt. Die vragen en uitdagingen hanteerbaar maakt en ze oplost. Daarom werk je bij ons met verschillende specialisten in strategievorming, organisatieontwikkeling, verbetermanagement, industriële marketing, verkoopverbetering, buitenlandse markten en digitalisering. Bij elkaar vormen zij één geheel, vanuit één totaalaanpak.

Onze expertises

Groei

Strategievorming

Organisatieontwikkeling

Verbetermanagement

Buitenlandse markten

Industriële Marketing

Verkoopverbetering

Digitalisering