Groei export/
internationaal ondernemen

 

Begeleiding en flexibele schil op basis van een beproefde aanpak ten behoeve van exportgroei.

“Eric Oving werd in korte tijd een verlengstuk van onze organisatie en hielp ons bij het in kaart brengen van de markt en bij het aanleveren van concrete leads. Voor ons was dat een waardevolle aanvulling op ons proces”
– Bart van ’t Ende – Commercial Manager Metaflex Doors Europe

Begeleiding en flexibele schil op basis van een beproefde aanpak ten behoeve van exportgroei.

Wilt u internationale activiteiten een verdere versnelling geven? Kies dan voor de Groei export/internationaal ondernemen aanpak. Deze aanpak is gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring. We hebben dit al meer dan vijfhonderd keer succesvol uitgevoerd.

Via een internationalisatie scan worden de producten, landen, doelgroepen en de marktentree benadering in kaart gebracht en wordt getoetst of de interne organisatie er klaar voor is.

In de potentiële klanten identificeren en benaderen stap worden de potentiële klanten in kaart gebracht op basis van het opgestelde ideaal klantprofiel. En worden de klanten benaderd om de interesse te peilen en om een afspraak voor uw salesmedewerker te organiseren.

Middels de buitenlandse zakenpartner identificatie en selectiemethode brengen we uw potentiële zakenpartners in kaart en begeleiden we u bij de definitieve selectie.

Wij betekenen iets voor:

  1. Bedrijven die de stap naar het buitenland willen maken
  2. Internationaal actieve bedrijven met groeiambities
  3. Bedrijven die hun verkopers en/of agenten effectief willen aansturen en ondersteunen
  4. Bedrijven die willen samenwerken met zakenpartners die de lokale markt goed kennen

Zie ook de groei verbeteren, groei totaalaanpak en groei sales en marketing