Excellente Uitvoering Scan
caash scan

Je kunt een heel goed team hebben, een duidelijke ambitie en voldoende financiële middelen. Maar als je die ambitie niet weet te vertalen in uitvoering, dan laat je als maakbedrijf heel veel liggen.

Om organisaties te helpen heeft GrowProud de excellente uitvoering scan ontwikkeld. Het doel van deze scan is om een kwalitatief oordeel te geven over de mate waarin de organisatie is ingericht om de ambitie te realiseren. De excellente uitvoering scan geeft inzicht in de actuele stand van zaken op 10 aandachtsgebieden die van belang zijn voor een excellente uitvoering.

De praktijk leert dat de excellente uitvoering scan leidt tot bewustwording binnen de organisatie en het verbeter-potentieel wordt blootgelegd.
Of zoals de operationeel directeur van een mooi maakbedrijf recent zei:

“De excellente uitvoering scan heeft veel inzicht gegeven in waar we het goed doen en waar we nog kunnen verbeteren. We hebben GrowProud gevraagd om ons te ondersteunen bij de implementatie van de verbeteringen. We zijn nu veel meer in control, er is veel meer rust!”

Ben jij geïnteresseerd in de Excellente Uitvoering Scan en wil je wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak of sturen eerst nadere informatie.

Actief in de maakindustrie en behoefte aan inspiratie om te groeien?

Ik ga graag met u in gesprek!

Alfred Klunder
06 – 53 35 58 81
alfred.klunder@beta.growproud.nl